Wikiam była w najtrudniejszym położeniu i to ona zasłużyła na specjalne wyróżnienie, które z pewnością otrzyma we właściwym czasie

Bądźmy z Liwką w tym czasieMsza za Liwke odbędzie sie przed pogrzebem 8.02.2014 o godzinie 11:00 w kościele św.Michala przy ulicy Stolarskiej 7.
Ismenko gdybyś podała jeszcze adres parafii, to może nasze Syrenki z okolic Warszawy mogłyby dołączyć do CiebiePostprzez ismena » niedziela, 9 lut 2014, 18:57
Dziewczyny, ja jeszcze w sprawie LIWKI.
Nie mam juz sily ile razy przychodzi mi Liwka do glowy, to mam w niej metlik. Ale do rzeczy. Mowilam ze bede chciala zamowic Msze Sw. na 30 dzien od smierci. Spasowalam. Nie ma jak. Ale za to po rozmowie z ksiedzem zamowilam Msze Sw. w czasie rekolekcji w naszej parafii, 7 kwietnia o 18.30 -na tej Mszy bedzie duzo mlodziezy, a przeciez Liwka tez jak mlodziez. I jeszcze ksiadz mi powiedzial, taki staruszek, ze Pan Bog sam sobie dobiera terminy do intencji, nie wazne kiedy, wazne to co w sercu. A to zeby dokladnie sie w date wstrzelic to bardziej dla ludzi jest, bo ludzie potrzebuja symboli. I tyle, jezeli bedziecie pamietac to super, prosze o modlitwe w tym czasie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości