Witam i ja z domciu, do którego dotarłyśmy pięknymi, nowoczesnymi kolejami śląskimi, których częstotliwość niestety bardzo nas zawiodła

Na szczęście coś tam dla siebie znalazłyśmy i o przyzwoitej porze udało się wrócić do naszych stęsknionych mężów ;)
Oczywiście tradycyjnie było bardzo sympatycznie i wesoło

Nasze Syrenki to laski nie dość, że sympatyczne i miłe to wielkiej urody i wielkiego serca
Można w ich obecności naładować swoje akumulatory na kolejne miesiące do następnego spotkania
Dziękuję bardzo za przybycie wszystkim obecnym
Bulbince, Or-e, Magoni, Rybce, Morgi i Iwonce, która miała do pokonania najdłuższą drogę,
a mimo to przyjechała i na dodatek przywiozła ze sobą ogromny piękny tobołek, w którym czekały nas smakowite naleweczki do wyboru do koloru
Iwonko raz jeszcze wielki buziak dla Ciebie

i dla wszystkich przybyłych Syrenek

Knajpka sprawdziła się po raz kolejny, było sympatycznie, sprawna i miła obsługa, bardzo smaczne i obfite posiłki

Czas jak zwykle był jakiś złośliwy i uciekał niezwykle szybko

Pogoda dopisała, humory również i mam nadzieję, że spotkanie zachęciło wszystkich do planowania kolejnej imprezki

Zresztą sporą część czasu poświęciłyśmy właśnie temu tematowi

Mamy taki projekt, żeby ustalić na stałe terminy naszych spotkań wiosną i jesienią, żeby od razu było wiadomo jak planować urlopy,
zmiany w pracy i wyjazdy, żeby nie kolidowało to z naszymi zjazdami

Z doświadczenia wiemy, że najlepiej sprawdza się październik, więc można wstępnie ustalić pierwszą sobotę października,
a wiosną pierwsza sobota po Świętach Wielkanocnych, gdyby to był kwiecień.
Tu musimy się dostosować do tego kiedy święta wypadną, bo przecież są ruchome
Mamy czas do wiosny, więc coś wymyślimy ;)
W każdym razie myślę, że spotkania już na stałe wpiszą się w nasze Forumkowo i będą coraz liczniejsze

Fotki mają dziewczyny w swoich komórkach i aparatach, więc myślę , że za czas jakiś pojawią się w skrzynkach pocztowych
osób zainteresowanych i może w mojej również ;)
Raz jeszcze dziękuję Wam z całego serca za to przesympatyczne spotkanie i już zapraszam na następne